We springen 2014 met een glimlach tegemoet

2014 - Year of the horse - Happy New Year

Hallo iedereen,

Nu de deur van 2014 al op een kier staat, willen Stijn en ik nog even terugblikken op 2013.

Op sportief vlak was het voor mij eerder een moeilijk jaar. Ik heb zoals altijd keihard getraind en heel wat trainingen afgewerkt. Jammer genoeg heb ik mijn vooropgestelde doelstellingen niet kunnen realiseren en bleven de verwachtte en verhoopte resultaten achterwege. Tot overmaat van ramp kreeg ik nog het nieuws dat ik een dubbele operatie moest ondergaan, de enige en noodzakelijke oplossing om mijn blessures weg te krijgen. Door deze drastische ingreep was ik genoodzaakt om een streep door mijn seizoen te trekken.

Gelukkig waren er ook leuke gebeurtenissen en het absolute hoogtepunt was dat Stijn en ik eind september onze zwangerschap konden melden! Alles verloopt goed en we kijken er enorm naar uit om in april ons zoontje te verwelkomen!

Hiermee wordt er een mooie bladzijde in mijn levensverhaal bijgeschreven. De toekomst zal uitwijzen of deze zwangerschap het begin zal zijn van een compleet nieuw hoofdstuk, of dat we nog wat pagina’s zullen toevoegen aan het huidige (sportieve) hoofdstuk. De geslaagde operaties maken alvast dat alle opties mogelijk blijven.

Graag wil ik iedereen bedanken die me de afgelopen jaren in mijn sportcarrière door dik en dun gesteund heeft. Daarbij denk ik in de eerste plaats aan mijn lieve echtgenoot Stijn, maar ook aan mijn familie en die van hem, mijn medisch team, mijn vrienden, fans, partners, Bloso, federatie,… Last but not least, wil ik Michel Boels, mijn coach, bedanken voor z’n jarenlange inzet en steun zowel op als naast de piste. Samen hebben we heel wat mooie momenten beleefd. Het was voor mij dan ook een moeilijke beslissing om onze samenwerking te beëindigen. Maar ik voel dat, indien er een vervolg zou komen aan mijn topsportcarrière, een nieuwe wind me goed zal doen. Ik wens hem alle succes in de toekomst in het coachen van zijn atleten.

Tot slot wensen wij alle lezers dat de beste momenten van 2013, de slechtste momenten van 2014 mogen worden! Dat in elk huis veel liefde, goedheid en begrip mag zijn. En dat irdereen een goede gezondheid mogen hebben! Kortom, wij wensen iedereen een fantastisch jaar!

Liefs

Svetlana & Stijn

Comments

Bedankt voor de wensen en moge jullie kindje veel vreugde brengen en wie weet, nog een sportief vervolg.
Het allerbeste in 2014 voor gans de familie,
Ernest.

Ik hoop dat in 14 zoveel mogelijk mensen zo open en eerlijk kunnen zijn als jullie in deze fijne wensen. All the best en veel plezier jullie kleine wondertje.
Xxx Kim

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.