Category: atletiek


Alexander wordt groot!

Alexander Stroobants

Onze zoon, Alexander is ondertussen reeds 3 weken oud. Alles gaat zeer goed met alle gezinsleden.
Alexander zijn groeiproces is reeds gestart. Zal hij zo groot worden als zijn mama en papa? Of nog groter?
Hij heeft alvast krachtige beentjes en armpjes. Een goede sporter in wording? Deze keuze zal hij later zelf moeten maken.

Ook bij de mama kriebelt het al om terug trainingskledij aan te trekken, maar na een keizersnede is voldoende rust na de ingreep noodzakelijk. Binnen 2 à 3 weken staan de eerste rondjes op de atletiekpiste weer op het programma. De extra zwangerschapskilootjes zijn binnen de perken gebleven, dus gaat de opbouw hopelijk redelijk vlot.
Voor de zwangerschap werd Svetlana geopereerd aan de linkse voet en rechter knie. Tijdens de zwangerschap heeft ze goed gerevalideerd. Het resultaat van deze ingrepen en revalidatie hopen we snel te zien tijdens de eerste trainingen.

Zomerseizoen 2014 zal Svetlana logischerwijs overslaan, maar dat betekent niet dat jullie ons niet rond de atletiekpiste kunnen vinden. Een mooie wedstrijd dat overgeslagen moet worden, maar waar we aanwezig zullen zijn om voor de andere Belgische atleten te supporteren is de Grote Prijs Stad Lokeren op zaterdag 24 mei. Een kwalitatief hoogstaande wedstrijd waar ik hopelijk volgend jaar weer mag aantreden. Allen daarheen dus!
Ook zullen we in de zomer nog op andere wedstrijden aanwezig zijn, maar hierover meer in de toekomst!

READ POST